0721.535.636 contact@fitnesszone.ro

Fitness zone

Servicii

FITNESS ZONE

Descopera serviciile noastre si alege-l pe cel mai bun pentru intretinerea ta fizica si spirituala.

Fitness

Fitness-ul reprezinta un mod de viaţă accesibil tuturor. Oricine poate deveni un practicant al fitnessului. Cele mai cunoscute activităţi fizice sunt: mersul, alergarea, diferitele forme de gimnastică, dansul, înotul, badmintonul, tenisul, baschetul, fotbalul, voleiul de plajă sau ski-ul. Termenul de fitness exprimă capacitatea de efort sau pregătire fizică a unui individ. Putem spune că fitness-ul reprezintă capacitatea de a efectua eficient orice activitate fizică, fără a epuiza complet resursele de energie necesare.

Antrenor personal

In general sportul este pentru oricine, dar nu toti reusesc sa se tina de antrenamente si sa-si formeze un stil de viata practicandu-l, sub orice forma. Daca te regasesti printre cei care isi doresc o schimbare in acest sens, antrenamentul personalizat este ceea ce te-ar putea ajuta. Antrenorul personal creaza o experienta unica, va fi atent la obiective dorite, este un bun coach, un excelent motivator si un profesionist aparte. Va fi atent sa ajungi la rezultatele  dorite, intr-un mod natural si sanatos, cu ajutorul  unui plan de exercitii potrivit tie. Va gasi intotdeauna resurse pentru a te inspira si incuraja sa mergi mai departe. Te va ajuta sa deprinzi executia corecta a exercitiilor si va face ca antrenamentele tale sa fie distractive si amuzante, dar eficiente in acelasi timp.
Lucrand dupa un progam bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune si nu vei ramane la acelasi punct.

personal trainer

Total Body Workout

Total Body Workout este o clasă de aerobic ce își propune antrenarea completă a corpului într-o singură sesiune. Cu accent pe forță, rezistență, flexibilitate și coordonare, această clasă vă ajută să vă dezvoltați și să vă mențineți corpul în formă optimă. Exercițiile includ utilizarea greutăților, squat-uri, lunges, exerciții de bază și întinderi. Partea de tonifiere cuprinde exercitii diverse impartite pe fiecare grupa musculara, fiind progresive ca intensitate si adaptate in functie de participantii la clasa.
Partea de tonifiere cuprinde exerciții diverse impartițe pe fiecare grupa musculară, fiind progresive ca intensitate șsi adaptate in funcție de participanții la clasă.
La această clasă poate participa oricine indiferent de nivelul de pregatire fizică cu siguranță vă veți simți energizați și tonifiați după aceste antrenamente intensive.

cardio tone

Zumba

ZUMBA este o metodă distractivă, perfectă pentru a arde calorii şi a vă tonifia întregul corp. Este o clasă cardio de aerobic, unde se lucrează foarte intens, arzându-se foarte multe calorii. ZUMBA combină exerciţiile cardio cu exerciţii de tonifiere şi definire a musculaturii. Se desfasoara pe ritmuri de dansuri latino şi internaţionale creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi energetic. Imbinand intr-un mod distractiv dansul cu aerobicul, zumba este o metodă foarte bună de a te destinde şi de a obţine beneficii pentru mintea şi corpul tău.
La o singură şedinţa de ZUMBA poţi să arzi şi până la 1000 de calorii.

zumba

Pilates

Pilates este o metodă de  dezvoltarea armonioasă a corpului, corectarea posturilor greșite, recuperarea vitalității fizice, stimularea și înălțarea spiritului.

Exercițiile, deși sunt solicitante, nu sunt nici violente și nici traumatizante pentru corp. Astfel, Cursurile de pilates se adresează tuturor, sportivi sau nu pot practica pilates, deoarece această metodă este progresivă (dacă aveți îndoieli, nu ezitați să cereți părerea unui medic). Exercițiile pot fi adaptate în funcție de nivel, de nevoile fiecărei persoane și de eventualele patologii.

Pilates este o disciplină blândă, ce poate fi practicată fără moderație. Ca orice activitate fizică, ea trebuie să fie practicată săptămânal pe toată perioada anului pentru a fi eficientă. Staful nostru: participați la 2 – 3 ședințe de pilates pe săptămână, în funcție de vârstă și de obiectivul tău.

pilates

Kempo

Sportul desemnat de specialiști ca fiind unul dintre cele mai complexe sporturi de lupta extraordinar de atractiv Metodele specifice de antrenament te motiveaza foarte tare pregatindu-te atât fizic cât și psihic iar încrederea și ambiția de a rezista ritmului de antrenament vin de la sine. Este uimitor să simți cum în urma efortului deosebit de intens din sala de Kempo, elimini stările de furie cu care ne încarcăm Frumusetea Kempo-ului consta tocmai in multitudinea de tehnici si tactici de lupta existente, precum si a gasirii altora noi. Un maestru in KEMPO nu este neaparat acela care ii poate invinge pe altii, ci acela care incearca sa faca totul pentru propria-i perfectionare a sa si a elevilor sai. Datorita mentalitatii de deschidere permanenta la tot ceea ce este nou, KEMPO creaza practicantilor sai un spirit creaativ si liber dezvoltand o discilpina bazata pe  un set de reguli.

nicusor constantin

Yoga pentru Vitalitate

Clase de Yoga în care mișcarea, exercițiile fizice, îmbinate cu diverse tehnici de respiratie, meditație contribuie la starea ta generală de sănătate aducând numeroase beneficii la nivel fizic, mental și emotional.

Clasele sunt potrivite oricărui nivel.

Practicarea de Yoga:

* favorizează bună circulație a sângelui

* întărește coloana vertebrală

* îmbunătăteste condiția fizică, puterea și flexibilitatea

* resetează echilibrul emotional

* reglementează sistemul nervos si capacitatea de concentrare

* îmbunătățește calitatea vieții

gimnastica copii

Gimnastica copii

Gimnastica aerobica – gimnastica realizată pe baza acompaniamentului muzical,valorifică in activitatea de întreținere,structuri gimnice(preluate din ramurile gimnasticii de baza sau de performanța) in scopuri mulți obiectiv dar cu accent pe modelarea-prelucrarea corporală. Este o ramura a gimnasticii de performanța.

Acro dance: Dans acrobatic este un stil de dans care combină tehnica dansului clasic cu elemente acrobatice de precizie. Este definit prin caracterul său atletic, coregrafia sa unică, care îmbină perfect dansul și acrobația.

gimnastica copii