0721.535.636 contact@fitnesszone.ro

Fitness zone

ANTRENORI

FITNESS ZONE – SALA FITNESS BUCURESTII NOI

Fitness Zone –  sala fitness Bucurestii Noi, este un centru modern de fitness si wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti.

Adi Constantinescu

| Antrenor Personal, Bodybuilding, Fitness, Instructor Total Workout |

Adi Constantinescu este unul dintre cei mai apreciati antrenori din echipa noastra. Dedicarea si pasiunea sa pentru sanatate si sport sunt naturale facand diferenta dintre un profesionist si un amator. Masterant in Educatie Fizica si Sport a practicat inot, ski, aikodo si este un ghid experimentat de rafting si caiac whitewater.
„A fi Personal Trainer  este oportunitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa iși atingă obiectivele dorite, sa isi schimbe stilul de viata daca e nevoie si sa descopere latura competitiva” spune el. Accepta cu entuziasm noi provocari si are darul de a te motiva si determina sa devii cea mai buna versiune a ta.
nicusor constantin

Nicusor constantin

| Instructor Kempo |

Nicusor Constantin are toate calitatile unui sensei cu experienta. Dedicat sportului pe care il practica, este un antrenor ambitios, si ferm, dar in aceelasi timp, are o abordare aparte si un mod de intelegere pentru cei pe care ii indruma, fiind indragit de fiecare copil in parte A participat cu succes la numeroase concursuri si campionate de  Kempo obtinand rezultate exceptionale.

Kempo inseamna „calea pumnului”, iar sportul in sine presupune punerea in aplicare a unor tehnici de auto-aparare, disciplina, auto-organizare si ambitie.

Irina Dina

Luisa-Maria Dedu

| Instructor Gimnastica pentru copii|

Luisa-Maria Dedu a practicat sport de performanta obinand rezultate extraordinare. Profesionista si atenta la fiecare detaliu, Luisa a ales sa duca performanta mai departe, antrenand copiii Fitness Zone. Plina de viata si tot timpul cu  zambetul pe buze, Luisa este fericita atunci cand este in sala de antrenament alaturi de micutele  sale gimnaste. Legatura care s-a creeat intre ea si micute este foare puternica. In viata de zi cu zi,Luisa este o mama deosebita, pregatita sa-i inspire pe micutii sai in calatoria marilor.

Irina Dina

Petrisor Ruge

| Instructor Zumba |

Nascut în Oradea, suflet de artist, Petrisor Ruge este azi un #dansator si coregraf de succes, cunoscand peste 20 de stiluri de dans. Pasiunea pentru dans l-a adus la Bucuresti unde a ramas sa faca o cariera in acest domeniu. A lucrat cu mulți profesionisti si de la fiecare a invatat cate ceva. Dacă iti place dansul si vrei sa ai o ora plina de voie buna si vitalitate, zumba cu Petrisor este cea mai buna alegere.

Irina Dina

Dan Marina

| Profesor de dans |

Dan Marina este profesor de dans, coregraf, antrenor dans sportiv , arbitru de dans sportiv, avand o experienta   de peste 32 ani in acest domeniu.
Este implicat in coregrafie in show-uri TV, film,  spectacole si evenimente.
A predat si a condus diferite scoli de dans , de la nivel incepatori pana la nivelul avansati. A lucrat cu mii de elevi in cadrul orelor predate, foarte multi dintre ei ajungand la randul lor instructori, antrenori, profesori de dans sau dansatori consacrati cu rezultate. A initiat si lucrat cu mii de copii in dans de varsta 3 -6 ani ,in foarte multe gradinite in Bucuresti. A facut parte juriu la multe festivaluri de dans atat de copii cat si de adulti

Tel: 0724 62 63 14 / 0741 331 493

Email: danmarina@hotmail.com

FB: https://www.facebook.com/DancingStarsAcademy1

Irina Dina

Ionut Prodan

| Instructor Pilates |

Ionut este pasionat de sport dintotdeauna. De la varsta de 13 ani, practica atletismul de performanta si, in prezent, se antreneaza la Clubul Romanian Masters Athletics.

Este o persoana dedicata sportului si sustine miscarea, sub orice forma. Sportul de performanță, sustine Ionut, “inseamna sa fii disciplinat, serios, curajos si dedicat”, iar motto-ul sau este: “Fii Prezent în Viata ta!”

Irina Dina

Andreea Stanescu

| Instructor Step Tone |

,,Mă numesc Andreea Stănescu și am devenit Instructor de Aerobic din iubirea pentru mișcare și pentru energia grupului. 

Îmi place să mă aflu in compania oamenilor și cred în importanța conexiunii dintre noi. Sunt curioasă, preocupată de ceea ce se întâmplă în jurul meu, dar sunt atentă și la ceea ce se întâmplă în interior. Îmi doresc să aduc contribuția mea în lume prin încurajarea, îndrumarea și susținerea oamenilor în a descoperi ceea ce li se potrivește și în a-și îndeplini potențialul, pentru a trăi o viață plină de sens și armonie. Timpul liber mi-l petrec alături de oamenii apropiați, dar îmi place și să citesc sau să călătoresc.”

Step and Tone, este o clasa coordonată cu muzica plină de energie, oferă un antrenament aerobic și de forță excelent, asigura un antrenament perfect pentru arderea caloriilor, sunt folosite mișcări creative și complexe cu ajutorul steperului.

Irina Dina

Evelin Ion

| Instructor Pilates Postural|

Sunt o persoană jovială, dornică să învețe mereu lucruri noi. Iubesc natura, animalele și oamenii. Practic sport din adolescență și m-am regăsit în Pilates, o formă de mișcare perfectă pentru un corp echilibrat și puternic. „Mens sana in corpore sano” mi se pare cel mai relevant obiectiv pe care îl putem atinge cu ajutorul metodei Pilates.

Clasa de Pilates Postural pune accent pe exerciții care lucrează mușchii profunzi, cu atenție deosebită asupra posturii corecte a corpului. Exercițiile variază în intensitate, în funcție de folosirea accesoriilor sau a numărului de repetări. În timp, cu perseverență și efectuarea corectă a exercițiilor, se vor îmbunătăți postura, tonusul muscular, mobilitatea articulațiilor și echilibrul. Joseph Pilates, creatorul metodei, spunea: „După 10 sedinţe veţi simţi diferenţa; după 20 de sedinţe veţi vedea diferenţa; la capătul a 30 de sedinţe veţi avea un corp cu totul nou.”