0721.535.636 contact@fitnesszone.ro

Fitness zone

ANTRENORI

FITNESS ZONE – SALA FITNESS BUCURESTII NOI

Fitness Zone –  sala fitness Bucurestii Noi, este un centru modern de fitness si wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti.

Adi Constantinescu

| Antrenor Personal, Bodybuilding, Fitness, Instructor Total Workout |

Adi Constantinescu este unul dintre cei mai apreciati antrenori din echipa noastra. Dedicarea si pasiunea sa pentru sanatate si sport sunt naturale facand diferenta dintre un profesionist si un amator. Masterant in Educatie Fizica si Sport a practicat inot, ski, aikodo si este un ghid experimentat de rafting si caiac whitewater.
„A fi Personal Trainer  este oportunitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa iși atingă obiectivele dorite, sa isi schimbe stilul de viata daca e nevoie si sa descopere latura competitiva” spune el. Accepta cu entuziasm noi provocari si are darul de a te motiva si determina sa devii cea mai buna versiune a ta.
nicusor constantin

Nicusor constantin

| Instructor Kempo |

Nicusor Constantin are toate calitatile unui sensei cu experienta. Dedicat sportului pe care il practica, este un antrenor ambitios, si ferm, dar in aceelasi timp, are o abordare aparte si un mod de intelegere pentru cei pe care ii indruma, fiind indragit de fiecare copil in parte A participat cu succes la numeroase concursuri si campionate de  Kempo obtinand rezultate exceptionale.

Kempo inseamna „calea pumnului”, iar sportul in sine presupune punerea in aplicare a unor tehnici de auto-aparare, disciplina, auto-organizare si ambitie.

nicusor constantin

Gabriela Cioca

| Instructor Zumba |

În Zumba se întâlnesc pasiunea mea pentru dans și muzica, dar mai ales dorința de a face sport cu bucurie, cu rezultate vizibile fizice și, nu în ultimul rând ador sa o împărtășesc lumii, si totul devine mai frumos când este făcut cu drag din suflet!”

Irina Dina

Luisa-Maria Dedu

| Instructor Gimnastica pentru copii|

Luisa-Maria Dedu a practicat sport de performanta obinand rezultate extraordinare. Profesionista si atenta la fiecare detaliu, Luisa a ales sa duca performanta mai departe, antrenand copiii Fitness Zone. Plina de viata si tot timpul cu  zambetul pe buze, Luisa este fericita atunci cand este in sala de antrenament alaturi de micutele  sale gimnaste. Legatura care s-a creeat intre ea si micute este foare puternica. In viata de zi cu zi,Luisa este o mama deosebita, pregatita sa-i inspire pe micutii sai in calatoria marilor.

Irina Dina

Andra Rosca

| Instructor Pilates |

Pasionata de mișcare, fost dansator profesionist, am început sa practic dans modern de la vârsta de 4 ani la Palatul Național al Copiilor București in trupa Dinamic si dans Sportiv  avandu-l ca instructor pe fostul campion național Valentin Butanche timp de 10 ani.

Certificare Instructor Pilates by Fitness Scandinavia.

Certificare Master Class Pilates by Sara Bucurescu.

Certificare Reformer BASIC by Jconcept Shaya Pilates Studio.

Irina Dina

Evelin Ion

| Instructor Pilates Postural|

Sunt o persoană jovială, dornică să învețe mereu lucruri noi. Iubesc natura, animalele și oamenii. Practic sport din adolescență și m-am regăsit în Pilates, o formă de mișcare perfectă pentru un corp echilibrat și puternic. „Mens sana in corpore sano” mi se pare cel mai relevant obiectiv pe care îl putem atinge cu ajutorul metodei Pilates.

Clasa de Pilates Postural pune accent pe exerciții care lucrează mușchii profunzi, cu atenție deosebită asupra posturii corecte a corpului. Exercițiile variază în intensitate, în funcție de folosirea accesoriilor sau a numărului de repetări. În timp, cu perseverență și efectuarea corectă a exercițiilor, se vor îmbunătăți postura, tonusul muscular, mobilitatea articulațiilor și echilibrul. Joseph Pilates, creatorul metodei, spunea: „După 10 sedinţe veţi simţi diferenţa; după 20 de sedinţe veţi vedea diferenţa; la capătul a 30 de sedinţe veţi avea un corp cu totul nou.”

Irina Dina

Moțoc Ionela-Georgiana

| profesor de street dance |

Am descoperit ca pasiunea mea este dansul  la 6 ani, cand am inceput cursurile de balet. Apoi, am urmat cursuri de dans modern pentru o lunga perioada de timp. Dorind ceva mai complex, la 13 ani am cunoscut lumea street dance-ului. Am participat atat la concursuri nationale, cat si internationale. Totodata, scena a devenit locul in care ma simt minunat inca de la 12 ani. Obiectivul meu este sa evoluez constant si sa adun cat mai multe informatii utile din fiecare stil de dans. Sala de dans este locul in care pot lucra cu mine, nu doar in tot ce tine de dans, ci si pe partea de incredere, emotii, responsabilitate, respect, rabdare, perseverenta etc. Dansul ma incarca cu energie pozitiva.

Clasa street dance

O ora de dans cuprinde in prima jumatate o parte teoretica, tehnica, iar a doua parte consta in punerea in practica a celor invatate anterior. Intre aceste doua jumatati ale orei de dans va fi o pauza mai maricica, dar la nevoie se mai pot face mici pauze pe langa aceasta. Printre aceste doua parti ale cursului vor fi prezente joculete (clasice sau imprumutate din actorie si din dezvoltarea personala) prin care ne odihnim, ca sa nu fie o cantitate mare de informatie, care poate suprasolicita, si pentru a ne reincarca cu energie. Improvizatia este un lucru foarte important care contribuie la dezvoltare atat prin atitudine, cat si prin imaginatie si creativitate, si se va regasi in orele de dans care nu cuprind coregrafie. Pe langa toate acestea, un scop este sa ne cunoastem cat mai bine pentru a ne simti confortabili si sa fim deschisi in a ne exprima parerea. Sa formam un mediu placut inainte de a dansa este esential.

Irina Dina

Ana-Maria Sulu

| Yoga pentru Vitalitate |

Ana Maria Sulu, Holistic Teacher

Instructor de Yoga, certificări: Indian Yoga Academy, Yoga Alliance & Yoga Moka, Budapest, Trainer autorizat.