Fitness zone

ANTRENORI

FITNESS ZONE – SALA FITNESS BUCURESTII NOI

Fitness Zone –  sala fitness Bucurestii Noi, este un centru modern de fitness si wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti.

Adi Constantinescu

| Antrenor Personal, Bodybuilding si Fitness |

Adi Constantinescu este unul dintre cei mai apreciati antrenori din echipa noastra. Dedicarea si pasiunea sa pentru sanatate si sport sunt naturale facand diferenta dintre un profesionist si un amator. Masterant in Educatie Fizica si Sport a practicat inot, ski, aikodo si este un ghid experimentat de rafting si caiac whitewater.
„A fi Personal Trainer  este oportunitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa iși atingă obiectivele dorite, sa isi schimbe stilul de viata daca e nevoie si sa descopere latura competitiva” spune el. Accepta cu entuziasm noi provocari si are darul de a te motiva si determina sa devii cea mai buna versiune a ta.
nicusor constantin

Nicusor constantin

| Instructor Kempo |

Nicusor Constantin are toate calitatile unui sensei cu experienta. Dedicat sportului pe care il practica, este un antrenor ambitios, si ferm, dar in aceelasi timp, are o abordare aparte si un mod de intelegere pentru cei pe care ii indruma, fiind indragit de fiecare copil in parte A participat cu succes la numeroase concursuri si campionate de  Kempo obtinand rezultate exceptionale.

Kempo inseamna „calea pumnului”, iar sportul in sine presupune punerea in aplicare a unor tehnici de auto-aparare, disciplina, auto-organizare si ambitie.

nicusor constantin

Daciana Enache

| Antrenor gimnastica |

Daciana este o persoană perseverentă, zâmbitoare si ambițioasă. Îi plac provocările și este o fire competitivă. 

A practicat gimnastica aerobică de performanță timp de 17 ani si a obținut numeroase medalii la campionate naționale, internaționale și europene, ajungând la un palmares de 62 de medalii, din care 40 sunt de aur . În prezent, antrenează copiii la grupa de inițiere, de gimnastică, colaborând cu Clubul Sportiv Luisa Dedu Gymnastics. La Fitness Zone susține clasele de step&tone, cardio&tone și circuite de intensitate medie și avansată.

Irina Dina

Luisa-Maria Dedu

| Instructor Gimnastica pentru copii|

Luisa-Maria Dedu a practicat sport de performanta obinand rezultate extraordinare. Profesionista si atenta la fiecare detaliu, Luisa a ales sa duca performanta mai departe, antrenand copiii Fitness Zone. Plina de viata si tot timpul cu  zambetul pe buze, Luisa este fericita atunci cand este in sala de antrenament alaturi de micutele  sale gimnaste. Legatura care s-a creeat intre ea si micute este foare puternica. In viata de zi cu zi,Luisa este o mama deosebita, pregatita sa-i inspire pe micutii sai in calatoria marilor.

Irina Dina

Petrisor Ruge

| Instructor Zumba |

Nascut în Oradea, suflet de artist, Petrisor Ruge este azi un #dansator si coregraf de succes, cunoscand peste 20 de stiluri de dans. Pasiunea pentru dans l-a adus la Bucuresti unde a ramas sa faca o cariera in acest domeniu. A lucrat cu mulți profesionisti si de la fiecare a invatat cate ceva. Dacă iti place dansul si vrei sa ai o ora plina de voie buna si vitalitate, zumba cu Petrisor este cea mai buna alegere.

Irina Dina

Dan Marina

| Profesor de dans |

Dan Marina este profesor de dans, coregraf, antrenor dans sportiv , arbitru de dans sportiv, avand o experienta   de peste 32 ani in acest domeniu.
Este implicat in coregrafie in show-uri TV, film,  spectacole si evenimente.
A predat si a condus diferite scoli de dans , de la nivel incepatori pana la nivelul avansati. A lucrat cu mii de elevi in cadrul orelor predate, foarte multi dintre ei ajungand la randul lor instructori, antrenori, profesori de dans sau dansatori consacrati cu rezultate. A initiat si lucrat cu mii de copii in dans de varsta 3 -6 ani ,in foarte multe gradinite in Bucuresti. A facut parte juriu la multe festivaluri de dans atat de copii cat si de adulti

Tel: 0724 62 63 14 / 0741 331 493

Email: danmarina@hotmail.com

FB: https://www.facebook.com/DancingStarsAcademy1

Irina Dina

Diana Caragea

| Instructor Yoga |

Interesata de dezvoltarea sa personala, Diana acorda o atentie deosebita pasiunilor sale, armoniei si echilibrului sau interior. In 2019 a absolvit cursul de instructor acreditat Yoga Alliance, Indian Yoga Academy, in cadrul Fitness Scandinavia. Practicand Yoga, spune ea „am invatat ca drumul spre desavarsire este sarac fara sa dai din ce ai sau din ceea ce esti si sunt bucuroasa sa impartasesc din experienta mea cu oameni care vor sa se descopere si sa cunoasca beneficiile pe care aceasta practica le poate aduce corpului, sufletului si mintii noastre”.

Irina Dina

Ionut Prodan

| Instructor Pilates |

Ionut este pasionat de sport dintotdeauna. De la varsta de 13 ani, practica atletismul de performanta si, in prezent, se antreneaza la Clubul Romanian Masters Athletics.

Este o persoana dedicata sportului si sustine miscarea, sub orice forma. Sportul de performanță, sustine Ionut, “inseamna sa fii disciplinat, serios, curajos si dedicat”, iar motto-ul sau este: “Fii Prezent în Viata ta!”