0721.535.636 contact@fitnesszone.ro

Fitness zone

Despre noi

FITNESS ZONE – SALA FITNESS BUCURESTII NOI

Fitness Zone –  sala fitness Bucurestii Noi, este un centru modern de fitness si wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti, Sector 1.

Contine o sala de aerobic, doua sali de fitness si bodybuilding dotate cu echipamente de fitness si cardio de ultima generatie si un cabinet de masaj.

Clasele de aerobic sustinute la Fitness Zone sunt: Pilates, Yoga, Cardio Tone, Step&Tone, Zumba, iar antrenamente dedicate copiilor sunt kempo si gimnastica aerobica su acrodance.

Instructorii Fitness Zone sunt bine pregatiţi, experimentati, cu certificari recunoscute la nivel European. Antrenorii nostri sunt receptivi la dorintele clientilor si isi conduc orele intr-o atmosfera distinsa, relaxanta si profesionista pentru atingerea scopului dorit.

ANTRENAMENT SI RELAXARE PENTRU ENERGIA CORPULUI TAU

Alaturi de ei, cu siguranta te vei indragosti de miscare si de starea de bine pe care o vei avea dupa antrenament. Indiferent daca esti incepator sau avansat in domeniul fitness-ului, intotdeauna vei invata ceva nou si placut.

Programele sunt bine alese si structurate astfel incat exercitiile pe care le faci sa lucreze pentru tonifierea si modelarea corpului tau.

PREZENTARE SALA FITNESS

EVENIMENT „IMPREUNA PENTRU SPORT”