• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Simon Meiros

Simon Meiros

CONTACT Simon Meiros

Va astept cu drag la Fitness Zone, sa colaboram si sa ne bucuram impreuna de antrenamente.

Simon este un tip simpatic, sociabil, amabil, mereu zambitor, de la care te poti astepta oricand la o gluma sau un moment hazliu in care el insusi sa fie „victima”. Placerea de a interactiona cu cei din jur si pasiunea pentru sport l-au determinat sa aleaga sa devina personal trainer.

 

Simon: Cu siguranta rezultate obtinute vor fi mult mai bune decat cele pe care le-ai dobandi in urma unui plan de antrenament standard.

 

Fost jucător de fotbal si fost kickboxer, dupa o scurta pauza s-a intors in sala de sport unde s-a simtit mereu in largul sau. S-a indragostit ireversibil de Fitness si Bodybuilding iar de atunci drumul sau a inceput sa prinda contur si sa devina ceea ce astazi il recomanda a fi un personal trainer cu calitati fizice deosebite, model de urmat, cu un bagaj informational imens pentru varsta lui si cu o psihologie umana ce te poate face sa muti si muntii din loc pentru a-ti atinge scopul.

 

PERSONAL TRAINER

De ce ai avea nevoie de un instructor personal? Un Personal Trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, bine definit si adaptat cerintelor corpului tau. El iti va evalua conditia fizica, capacitatea ta de efeort si iti va alege exercitiile care se vor plia perfect pe nevoile tale, pentru a obtine cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Cu siguranta rezultate obtinute vor fi mult mai bune decat cele pe care le-ai dobandi in urma unui plan de antrenament standard.

Copyright© 2015 - 2018 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă