• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Andreea Stafie

Andreea Stafie

CONTACT Andreea Stafie

Motto: “Be the change you wish to see in this world”

ANDREEA STAFIE

Instructorul nostru de Step&Tone. Sunt actrita, dar de cand ma stiu am fost pasionata si de sport. Am facut, pe rand, gimnastica, kick-boxing, dansuri latino, lupte scenice, fitness, dans contemporan, aerobic.

Astazi, ma simt grozav de norocoasa ca pasiunile mele au ajuns sa constituie cariera mea. A fi instructor de Step & Tone este un lucru minunat. Am ocazia sa lucrez cu oamenii si pentru oameni.

 

Andreea: „Cred ca pentru a fi fericiti, trebuie sa ne ocupam in egala masura de sufletul, inteligenta si trupul nostru, oferindu-le ce gasim mai bun.”

 

Prin ceea ce fac, atat in arta, cat si in sport, incerc sa ma apropii de oameni si sa le transmit lucrurile frumoase pe care eu le-am cunoscut pana in acel moment.

De aceea, mereu o sa va intampin cu multa energie pozitiva si o sa va arat exercitii eficiente care sa va ajute la implinirea obiectivelor voastre si o sa incerc sa va transmit cat de mult iubesc sportul si stilul de viata sanatos si sa va molipsesc.

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă