• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Adi Constantinescu

Adi Constantinescu

CONTACT Adi Constantinescu

Un personal trainer realizeaza un plan de antrenament personalizat in functie de capacitatea la efort al persoanei pe care o antreneaza

ADI CONSTANTINESCU

Daca vrei sa beneficiezi de antrenamente personalizate pentru a obtine rezultate sigure intr-un timp relativ scurt, atunci antrenorul personal este alegerea pe care trebuie neaparat sa o faci.

Si daca te-ai hotarat sa vii la sala ca sa-ti imbunatatesti conditia fizica, atunci recomandare noastra este Adi Constantinescu, personal trainer la Fitness Zone.

 

Adi: „Un antrenor personal de fitness realizeaza un plan de antrenament personalizat, individual, in functie de capacitatea la efort a persoanei pe care o antreneaza. Niciodata nu va incerca sa depaseasca limita de moment ci va creste gradual intensitatea. Astfel corpul va acumula energie nu oboseala.”

 

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, cu master obtinut in 2002, Adi are, alaturi de cunostinetele teoretice temeince si un alt mare atu: pasiunea.

Adi este un tip cu spirit liber, nonconformist, iar in timpul in care nu se afla alaturi de elevii sai la Fitness Zone, ii place sa se aventureze in mijlocul naturii. Este un experimentat ghid de rafting, practicant de polo-kaiac, caiac whitewater si ca bonus aikido.

O fire vesela si prietenoasa, Adi este antrenorul personal pe care il vor indragi atat copiii, cat si adultii. Alaturi de el iti vei putea alege un pachet personalizat de exercitii, potrivite nevoilor tale. Daca ii vei asculta sfaturile vei obtine rezultate dorite si te vei bucura de o conditie fizica de invidiat!

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă