• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

DESPRE NOI

FITNESS ZONE – SALA FITNESS BUCURESTII NOI

Fitness Zone –  sala fitness Bucurestii Noi, este un centru modern de fitness si wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti.

 

 

Contine o sala de aerobic, doua sali de fitness si bodybuilding dotate cu echipamente de fitness si cardio de ultima generatie si un cabinet de masaj.

Clasele de aerobic sustinute la Fitness Zone sunt : Body Workout, Step&Tone, Pilates, Zumba, Ready for Summer, Kangoo Jumps, Kempo, High Intensity Training.

Instructorii Fitness Zone sunt bine pregătiţi, experimentati, cu certificări recunoscute la nivel European. Antrenorii nostri sunt receptivi la dorintele clientilor si isi conduc orele intr-o atmosfera distinsa, relaxanta si profesionista pentru atingerea scopului dorit.

 

ANTRENAMENT SI RELAXARE PENTRU ENERGIA CORPULUI TAU

 

Alaturi de ei, cu siguranta te vei indragosti de miscare si de starea de bine pe care o vei avea dupa antrenament. Indiferent daca esti incepator sau avansat in domeniul fitness-ului, intotdeauna vei invata ceva nou si placut.

 

Programele sunt bine alese si structurate astfel incat exercitiile pe care le faci sa lucreze pentru tonifierea si modelarea corpului tau.

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă