• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Sala de fitness de nota 1000

By admin | In Gym | on iulie 21, 2016

FITNESS ZONE – Sala de fitness de nota 1000

La Fitness Zone gasesti tot ce iti trebuie: echipamente moderne si performante pentru fitness, bodybuilding, o serie de clase de Aerobic pentru toate gusturile, sauna, masaj etc. Dotarile complete palesc insa in fata echipei. Toata lumea este cu zambetul pe buze, gata oricand sa-ti fie de ajutor. Managerii, antrenorii, domnisoarele de la receptie…. toti, fara exceptie, sunt profesionisti si oameni. Te simti ca in familie la Finess Zone, iar atmosfera este foarte placuta.

 

Inca de cand am pasit pentru prima data aici, am fost primita cu bratele deschise si cu caldura, in ciuda faptului ca nu aratam deloc a sportiv….. sau poate tocmai de aceea. Avand o conditie fizica jalnica si foarte multe kilograme in plus, solutia propusa de catre prietenii mei de la Fitness Zone a fost un program cu instructor personal, iar eu am acceptat aceasta provocare. Atunci l-am intalnit pe Alex, cel mai bun antrenor personal! Alex mi-a conceput un program solicitant, dar in acelasi timp echilibrat, exact pentru capacitatea mea de lucru. Am stabilit impreuna un obiectiv amtibios, am fost cantarita, masurata, fotografiata, astfel incat sa poata fi monitorizat progresul. Bineinteles, mi-a sugerat si un program alimentar necesar in cazul meu. Mi-a personalizt antrenamentele, variindu-le si alternandu-le astfel incat sa-mi lucrez corpul treptat si sa imi cresc in mod continuu capacitatea de efort, forta si tonusul fizic, agilitatea.

A crezut in mine si mi-a insuflat si mie aceasta incredere, ceea ce intr-un astfel de demers este esential.  M-a sustinut in fiecare moment al sedintei de antrenament, astfel incat sa nu cedez, de parca ar fi stiut exact cat pot sa fac.

 

Fitness Zone – Sala de fitness

Dificultatea exercitiilor a crescut progresiv si cu fiecare antrenament mi-am depasit limitele, transformandu-ma pe zi  ce trece, iar aici nu vorbesc doar de kilograme pierdute, o  multime, ci de forma pe care am dobandit-o si mai ales de lucrurile pe care le pot face acum. N-am fost niciodata o sportiva iar acum pot face lucruri pe care nu le faceam nici in adolescenta, acum am 40 de ani. Alerg cu lejeritate desi nu mai alergasem de 7 ani, urc pe munte fara sa-mi dau duhul si multe alte lucruri la care nici nu visasem. Am renascut, mi-am schimbat viata si o sa ma transform in continuare datorita lui Alex.

sala de fitness

Toate acestea in numai 2 luni si circa 3 antrenamente pe saptamana. Este doar inceputul, deoarece pe langa toate acestea, Alex m-a ajutat sa descopar dragostea pentru miscare, as putea spune ca se instaleaza dependenta. Merg cu drag la antrenamente si n-am simtit niciodata dorinta de a chiuli, ceea ce oricine stie, e aproape inevitabil.

„Obiectivul final este unul atat de ambitios incat nimeni nu crede in el, doar eu si Alex, cel mai grozav antrenor personal”.

Consider ca antrenamentul cu un instructor personal este cheia pentru a-ti atinge obiectivele, oricare ar fi acestea. Pentru a-ti atinge obictivele ai nevoie de un antrenor personal adevarat, profesionist, dedicat meseriei sale pe care sa o faca cu pasiune, cu responsabilitate , cu dorinta de a-si atinge obiectivele-acesta este Alex.

Mihaela Cornea

No Comments to "Sala de fitness de nota 1000"

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă