• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

ZUMBA – coregrafie si aerobic

"Margo improvizează și declanșează nebunia la clasele de ZUMBA, pe care le conduce"

ZUMBA

Zumba este o combinație între dans și elemente din aerobic. Coregrafia practicată în acest tip de mișcare pleacă de la hip-hop, soca, salsa, samba până la cele de reggae. Ritmurile sunt presărate cu mișcări de streching. Ele pot fi lente sau energice, intensitatea fiind aleasă în funcție de experiența celor care compun grupa.

Muzica este bine aleasă și conferă originalitate, creativitate și multă energie. Totul se regăsește în mișcările pe care le faci pe ritmurile alese de instructor. Importantă este buna dispoziție și plăcerea de a lucra în echipă.

 

„Să nu-ți faci probleme dacă încurci pașii coregrafiei. Așteaptă și reia mișcarea o dată cu cei din jurul tău. Ceea ce vezi la ceilalți te va ajuta să intri în ritm”.  Margo (instructor – FitnessZone)

 

O ședință de Zumba, durează în jur de o oră. Mișcările de încălzire sunt nelipsite și importante înaintea fiecărei clase. După cele 10 minute de încălzire începe mișcarea pe ritmurile muzicii. Sunt alese în special ritmurile latino, însă așa cum am amintit mai sus, ritmurile variază iar mișcările sunt adaptate foarte ușor în funcție de preferințele celor care le execută.

 

ZUMBA LA FITNESS ZONE

Mișcările Zumba solicită toate grupele de mușchi, modelând corpul.

Solicită inima și îmbunătățește sistemul cardiovascular. În timpul exercițiilor se pot arde până la 1000 de calorii. Este recomndat celor care își doresc arderea rapidă a caloriilor într-un mod relaxant și plăcut. De asemenea tonifierea corpului este mult mai echilibrată, fiind solicitate toate grupele musculare.

 

SCURT ISTORIC

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino. A fost creat în timpul anilor ’90 de dansatorul și coregraful columbian, Alberto „Beto” Perez. (Wikipedia)

După succesul pe care la înregistrat în SUA, acest stil s-a răspândit în întreaga lume cucerind un numar mare de practicanți. În România, primele clase oficiale s-au ținut în anul 2010, în locații din București, Timișoara, Cluj, Brașov și Sibiu.

 

La Fitness Zone, Margo aduce energia claselor de Zumba în fiecare săptămână.

 

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă