• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

YOGA

YOGA

Yoga – echilibrul dintre miscare si rezistenta. Este un cuvant sanscrit, care inseamna  unire, contopire. Este o stiinta straveche, care urmareste sa aduca echilibru intre corp, minte si spirit. Sa perfectioneze aspecte fizice, mentale si emotionale ale sanatatii, pentru a aduce auto dezvoltare si constientizare de sine.

 

Margo: Prin yoga vei invata sa iti asculti corpul, te vei accepta asa cum esti, inveti sa ai rabdare, stapanesti autocontrolul

 

CLASELE DE YOGA

La Fitness Zone clasele sunt organizate de catre Margo. instructorul nostru care organizeaza si ora de zumba.

Prin acet tip de antrenament se integreaza si echilibreaza toate sistemele corpului, pastrand astfel corpul in forma ideala, intinde si intareste coloana vertebrala si muschii, maseaza organele vitale.

Este o forma naturala de a elibera stresul cotidian.

Hatha este forma moderna. Aceasta pune accent pe trup prin practicarea asanelor (pozitii) si a pranayamei (respiratie).

SCURT ISTORIC

Yoga (Devanagari: योग) este una din cele 6 școli traditionale (astika) ale hinduismului, bazată pe meditație ca o cale spre auto-cunoaștere si eliberare.

În afara Indiei, acest tip de exercitiu mental a început să fie asociată în primul rând cu practicarea așa-numitelor asana (poziții) incluse in Hatha. (Wikipedia)

Scopurile sunt exprimate în mod diferit de către diferite tradiții. Pentru o persoană normală, încă departe de iluminare, exercitiul poate fi o cale de autocontrol si creștere spirituala sau de cultivare a compasiunii și a introspecției.

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă