• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

PERSONAL TRAINER – programe personalizate de fitness

Alege un program personalizat de antrenament. Corectitudinea exercițiilor și o alimentație adecvată condus la atingerea scopurilor.

PERSONAL TRAINER

De ce ar trebui să angajezi un personal trainer pentru fitness? Mulți își pun această întrebare. Cu ce te poate ajuta antrenorul în exercițiile pe care le faci la sala de ftness.

Vom încerca să lămurim acest aspect, punctând care sunt atuurile unui instructor personal și la ce te poate ajuta pentru atingerea obiectivelor.

Împreună cu instructorul personal stabilești țintele pe care dorești să le atingi. Personal Trainer este cel care va personaliza programul de pregătire în funcție de posibilitațile și aptitudinile persoanei care va urma acest program. Este foarte important să știi cât, cum și când să efectuiezi anumite tipuri de exerciții. În funcție de randament, antrenorul va ajusta programul astfel încât organismul tău să acumuleze forță nu oboseală.

PERSONAL TRAINER

Un personal trainer experimentat va ști să stabilească exact obiective realiste, strategii sigure și să ofere motivația de care ai nevoie. Va ști să te facă să treci peste cele mai mari provocări din timpul antrenamentelor. Vor fi destule momente în care cu siguranță vei fi tentat să renunți. Aici intervine rolul psihologic al instructorului care te va ajuta să treci peste astfel de obstacole.

DE CE SĂ ALEGI UN PERSONAL TRAINER

Un personal trainer va ști întotdeauna ce alimentație este potrivită pentru organismul tău. Alimentația va fi stabilită în funcție de mai mulți facturi pe care instructorul îi urmărește de-a lungul perioadei de antrenament.

Te va îndruma spre corectitudinea exercițiilor pe care le efectuezi. Este foarte important ca exercițiile pe care faci să le execuți corect, astfel încât organismul tău să acumuleze nu să obosească. Oboseala necontrolată poate conduce la accidentări de tipul întinderilor musculare sau chiar rupturi musculare.

Nu mai pierde timpul. Poți obține rezultate maxime într-un timp scurt, cu un program conceput special pentru tine. Un program individualizat poate îmbunătăți condiția generală și dezvoltă abilitățile specifice de care aveți nevoie.

Poți citi mai multe despre instructorul personal pe Wikipedia

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă