• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

4 lucruri gresite pe care le-ai putea face inainte de alergare

By admin | In Outdoor | on aprilie 22, 2019
4 lucruri gresite pe care le-ai putea face inainte de alergare
Daca esti hotarat sa incepi sa te antrenezi pentru un maraton, incearca mai intai sa iti faci un plan de antrenament. Miscarea este benefica pentru sanatatea organismului tau daca nu vei incerca sa sari peste anumite etape.
Daca esti la inceput de drum in acest sport, nu incerca sa ceri organismului tau mai mult decat este obisnuit sa ofere. Adica nu ii cere sa alerge la un super-maraton si mai mult sa incerci sa tii pasul cu cei care alearga de ani buni.
alergare
Iata mai jos cateva sfaturi pentru cei ce isi doresc sa alerge si o fac
1. Incalizirea statica nu trebuie sa fie mai mare de 30-40 secunde. Incearca sa faci un stretching dinamic, astfel muschii tai vor fi mai bine incalziti pentru efort.
2. Daca ai de gand sa alergi incearca sa nu mananci prea mult inainte. De preferat ar fi ca masa sa fie luata cu cel putin 30 de minute inainte de sedinta de alergat.
3. Nu te hidrata in exces dar nici prea putin. Echilibrul in hidratare este foarte important. Prea multe lichide inainte de alergat iti va crea o stare de discomfort, in timp prea putine lichide inseamna deshidratarea rapida a organismului.
4. Asculta-ti corpul. Daca esti incepator este bine sa nu exagerezi cu distantele pe care vrei sa le parcurgi. In cazul in care te simti obosit sau ametit ar fi indicat sa faci o pauza.

No Comments to "4 lucruri gresite pe care le-ai putea face inainte de alergare"

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă