• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Fitness, 3 mituri pe care oamenii le citesc pe retelele sociale

By admin | In Uncategorized | on februarie 9, 2018

In fitness exista cel putin 3 mituri, care circula pe internet, in social media, pe care nu ar trebui sa le crezi.

 1. Prima mit este ca schimbarile fizice pe care le vei observa la corpul tau se vor face usor si rapid. Nimic nu este usor si nu poti realiza nimic fara munca si ambitie. Cine iti spune ca daca vei face 20 abdomene si vei alerga 10 minute pe banda, o data pe saptamana, vor fi suficiente pentru a scapa de kilogramele in plus sau pentru a-ti mentine silueta, ori nu se pricepe la fitness ori are interese ascunse.
 2.  Al doilea ar fi ca daca mergi la sala vei fi perfecta 100%. Realy? In primul rand nu exista perfectiune sau daca exista, vei fi perfecta/perfect pentru cel ce te iubeste cu adevarat. In al doilea rand, nu este deloc sanatos sa te „hranesti” cu iluzia perfectiunii afisata de diverse persoae pe social media sau la televizor. De ce? Pentru ca atunci nu te vei simti niciodata multumita de rezultatele obtinute si vei cauta sa atingi o imagine fake creata de media. Tu trebuie sa te concentrezi pe un stil de viata sanatos, ce va fi benefic organismului tau. Daca vei respecta sfaturile instructorilor personali si nu te vei abate de la program, abia atunci poti spune ca obiectivul tau, de a fi perfecta, a fost atins. Perfectiunea inseamna a te simti bine in pielea ta.
 3. Iar al treilea mit este cel al rezultatului rapid pentru un eveniment important ce urmeaza. Nu poti avea rezultate imediate pentru o nunta ce va avea loc peste o luna. Este adevarat, poti ajunge la o silueta de invidiat intr-o luna, cu sacrificii, insa gandeste-te si la consecintele pe care le vei suporta peste un timp. Nu iti pune in pericol sanatatea, aigura corpului tau o forma de invidiat respectand programe de fitness ca o constanta in viata ta.

No Comments to "Fitness, 3 mituri pe care oamenii le citesc pe retelele sociale"

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă