• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Margareta Carbunaru

Margareta Carbunaru

CONTACT Margareta Carbunaru

"Iubesc ceea ce fac si vreau sa transmit din energia mea si oamenilor care vin la clasele mele"

Margareta Carbunaru (Margo) – dansator, intructor zumba, instructor aerobic, fitness, yoga si personal trainer.

In acesti ani, am incercat sa imi imbunatatesc cunostintele in acest domeniu, mergand la conventii, wokshopuri si voi continua sa fac acest lucu pentru a deveni mai buna.

 

Margo: „Iubesc ceea ce fac si nu ma vad facand altceva. Iubesc oamenii si imi doresc sa ii ajut, sa ii fac sa-si dea seama cat de importanta este miscarea in viata fiecaruia dintre noi.”

 

Pentru a putea darui din cunostintele mele si altora si pentru a ii face pe oameni fericiti. Sa plece de la clasele mele cu zambetul pe buze, sa se simta bine in pielea lor, sa isi doaresca sa revina la sala de sport cu drag.

 

ZUMBA SI DIETA

Nu am cunostinte aprofundate in nutritie, dar consider ca ar trebui sa gasim un echilibru intre o dieta buna, antrenament bun si odihna.

Doar asa cred ca vom putea ajunge la ceea ce ne propunem. Sa fim sanatosi si sa ne simtitm bine in pielea noastra.

 

Incurajez oamenii sa intre in sala de sport. Sunt foarte multe clase noi de aerobic, clase de grup la care pot participa coordonate de un instructor specializat. II mai sfatuiesc sa mearga si sa incerce cat mai multe clase si sa isi aleaga o forma de miscare care li se potriveste. Astfel vor veni cu drag la sala, fara sa li se mai para sportul o corvoada.

Le mai sugerez sa se depaseasca pe ei insisi si sa nu isi puna limite. Corpul nostru e capabil de foarte multe lucruri, mintea e cea care ne coordoneaza.

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă