• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

MARGO – INSTRUCTOR ZUMBA

MARGO – INSTRUCTOR ZUMBA

CONTACT MARGO – INSTRUCTOR ZUMBA

"Iubesc ceea ce fac si vreau sa transmit din energia mea si oamenilor care vin la clasele mele"

MARGO – Instructor Zumba

Margareta Carbunaru – dansator, intructor zumba, instructor aerobic, fitness si personal trainer. Iubesc ceea ce fac si nu ma vad facand altceva. Iubesc oamenii si imi doresc sa ii ajut, sa ii fac sa-si dea seama cat de importanta este miscarea in viata fiecaruia dintre noi.

In acesti ani, am incercat sa imi imbunatatesc cunostintele in acest domeniu, mergand la conventii, wokshopuri si voi continua sa fac acest lucu pentru a deveni mai buna. Pentru a putea darui din cunostintele mele si altora si pentru a ii face pe oameni fericiti. Sa plece de la clasele mele cu zambetul pe buze, sa se simta bine in pielea lor, sa isi doaresca sa revina la sala de sport cu drag.

 

ZUMBA SI DIEDA

Nu am cunostinte aprofundate in nutritie, dar consider ca ar trebui sa gasim un echilibru intre o dieta buna, antrenament bun si odihna. Doar asa cred ca vom putea ajunge la ceea ce ne propunem. Sa fim sanatosi si sa ne simtitm bine in pielea noastra.

margo-zumba

Incurajez oamenii sa intre in sala de sport. Sunt foarte multe clase noi de aerobic, clase de grup la care pot participa coordonate de un instructor specializat. II mai sfatuiesc sa mearga si sa incerce cat mai multe clase si sa isi aleaga o forma de miscare care li se potriveste. Astfel vor veni cu drag la sala, fara sa li se mai para sportul o corvoada.

Le mai sugerez sa se depaseasca pe ei insisi si sa nu isi puna limite. Corpul nostru e capabil de foarte multe lucruri, mintea e cea care ne coordoneaza.