• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

MIHAELA MUTU – INSTRUCTOR PILATES SI READY 4 SUMMER

MIHAELA MUTU – INSTRUCTOR PILATES SI READY 4 SUMMER

CONTACT MIHAELA MUTU – INSTRUCTOR PILATES SI READY 4 SUMMER

"Mișcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici și să ne îmbunătățim starea de sănătate. "

MIHAELA MUTU

Mihaela este instructor de pilates la Fitness Zone, cu o vasta pregătire in acest tip de miscare. Organizează clasele de Ready for Summer si Pilates.

Miscarea fizica este cea care ne ajuta sa ne tonifiem corpul, sa fim mai energici si sa ne imbunatatim starea de sanatate. Exercitiile fizice usoare sau antrenamentele intense care implica atat corpul cat si mintea, ne ajuta sa constientizam cate beneficii ne poate aduce un stil de viata activ!

Imi place sa variez foarte mult exercitii, pentru a putea aduce la fiecare clasa o noua experienta celor cu care lucreaza.

PILATES SI READY FOR SUMMER

Utilizeaza accesorii precum: gantere,  stepper, saltea si benzi elastice. De asemenea, in antrenamentele de tip “Personal Training” foloseste acesorii ca: mingi medicinale, kettlebell, TRX, scarita de fitness si jaloanele.

instructor step aerobic

OBIECTIVE

Miahala isi dorește ca prin sport sa-i ajute pe cei din jurul sau sa obtina o conditie fizica superioara celei pe care deja o au. Ii place sa lucreze cu oamenii si sa ii determine sa iubeasca miscarea, totul pentru a adopta un stil de viata sanatos!

DE CE AI NEVOIE DE UN INSTRUCTOR DE PILATES

Pentru a avea un stil de viata sanatos avem nevoie de miscare‬. Este important de stiut de cata miscare avem nevoie si mai ales la ce intensitate trebuie sa executam exercitiile fizice. Instructorul personal sau cel care supervizeaza activitatea te poate ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a efectua corect si eficient exercitiile fizice‬.

Citește istoria STEP AEROBIC  (Sursa: Wikipedia)