• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Mihaela Mutu

Mihaela Mutu

CONTACT Mihaela Mutu

"Mișcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici și să ne îmbunătățim starea de sănătate. "

MIHAELA MUTU

Mihaela este instructorul nostru de Pilates si Ready for Summer, cu o vasta pregătire in acest tip de miscare.

Miscarea fizica este cea care ne ajuta sa ne tonifiem corpul, sa fim mai energici si sa ne imbunatatim starea de sanatate.

Exercitiile fizice usoare intense care implica atat corpul cat si mintea, ne ajuta sa constientizam beneficiile unui stil de viata activ!

 

Mihaela Mutu: „Imi place sa variez foarte mult exercitii, pentru a putea aduce la fiecare clasa o noua experienta celor cu care lucreaza.”

 

PILATES SI READY FOR SUMMER

Utilizeaza accesorii precum: gantere,  stepper, saltea si benzi elastice. In antrenamentele de tip “Personal Training” foloseste mingi medicinale, kettlebell, TRX, scarita de fitness si jaloanele.

 

 

OBIECTIVE

Miahala isi dorește ca prin sport sa-i ajute pe cei din jurul sau sa obtina o conditie fizica superioara celei pe care deja o au. Ii place sa lucreze cu oamenii si sa ii determine sa iubeasca miscarea. Totul pentru a adopta un stil de viata sanatos!

 

DE CE AI NEVOIE DE UN INSTRUCTOR DE PILATES

Pentru a avea un stil de viata sanatos avem nevoie de miscare‬. Este important de stiut de cata miscare avem nevoie si mai ales la ce intensitate.

Instructorul personal care supervizeaza activitatea te poate ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie . Sub indrumarea lui vei efectua corect si eficient exercitiile fizice‬.

Citește istoria STEP AEROBIC  (Sursa: Wikipedia)

 

 

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă