• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OANA GANEA – INSTRUCTOR STEP AND TONE

OANA GANEA – INSTRUCTOR STEP AND TONE

CONTACT OANA GANEA – INSTRUCTOR STEP AND TONE

"Imi plac oamenii. Fac totul spontan, iar fiecare miscare se naste din emotia momentului"

OANA GANEA – Instructor Kangoo Jumps

Oana Ganea este instructor Kangoo Jumps, la Fitness Zone. Pasionată de sport și competiție, iubește mișcarea și consideră că aceasta trebuie să facă parte din viața oricărei persoane.

Obiectivul Oanei în lumea sportului este să exceleze. A făcut parte din lotul național de gimnastică, a devenit multiplă campioană națională și internațională, atât la gimnastică artistică cât și gimnastică aerobică.

Oana, instructor Kankoo Jumps, a făcut parte din trupa AEROS (show-ul fiind comparat cu Cirque du Soleil). Cu spectacole în Australia, Hong Kong, în aproape toată Europa, și în cel puțin 12 state din America, Oana a încântat publicul cu mișcările sale perfecte. Activitatea din zona spectacolelor a culminat cu cele trei săptămâni pe Broadway și apariții pe prima pagină în renumitul ziar New York Times.

instructor kangoo jumps

 

INSTRUCTOR KANGOO JUMPS

Fiecare mișcare se naște din emoția momentului. Muzica te conduce spre fiecare pas, tu îl alegi și te lași învăluit de IMIAGINAȚIE. Totul este spontan, natural. Trebuie să trăiești momentul, să îl simți. Să te bucuri. Acesta este spiritul ‪‎Kangoo Jumps‬ cu Oana Ganea, la Fitness Zone.