Fitness zone

Servicii

FITNESS ZONE

Descopera serviciile noastre si alege-l pe cel mai bun pentru intretinerea ta fizica si spirituala.

BODYBUILDING

„Construirea corpului”

Este sportul dedicat dezvoltării musculaturii printr-o combinație de antrenamente cu greutăți, mărirea numărului de calorii consumate si odihna. Forţa şi rezistenţa musculară sunt aspectele cheie care conduc la dezvoltarea masei musculare.

Bodybuildingul se adresează unei categorii reduse de practicanţi, nefiind un sport de masă. Tehnicile din culturism sunt folosite însă în toate sporturile, în funcţie de necesităţile specifice.

Orice dezvoltare a unei grupe musculare folosind tehnici cu greutăţi libere, aparate sau greutatea corpului reprezintă bodybuilding. Este bine sa evitam punerea accentului pe dezvoltarea în exces a unei singure grupe musculare, însă simpla ei activare prin exerciţiile enumerate anterior reprezintă o formă de bodybuilding.

bodybuilding bucuresti

Fitness

Fitness-ul reprezinta un mod de viaţă accesibil tuturor. Oricine poate deveni un practicant al fitnessului. Cele mai cunoscute activităţi fizice sunt: mersul, alergarea, diferitele forme de gimnastică, dansul, înotul, badmintonul, tenisul, baschetul, fotbalul, voleiul de plajă sau ski-ul. Termenul de fitness exprimă capacitatea de efort sau pregătire fizică a unui individ. Putem spune că fitness-ul reprezintă capacitatea de a efectua eficient orice activitate fizică, fără a epuiza complet resursele de energie necesare.

Antrenor personal

In general sportul este pentru oricine, dar nu toti reusesc sa se tina de antrenamente si sa-si formeze un stil de viata practicandu-l, sub orice forma. Daca te regasesti printre cei care isi doresc o schimbare in acest sens, antrenamentul personalizat este ceea ce te-ar putea ajuta. Antrenorul personal creaza o experienta unica, va fi atent la obiective dorite, este un bun coach, un excelent motivator si un profesionist aparte. Va fi atent sa ajungi la rezultatele  dorite, intr-un mod natural si sanatos, cu ajutorul  unui plan de exercitii potrivit tie. Va gasi intotdeauna resurse pentru a te inspira si incuraja sa mergi mai departe. Te va ajuta sa deprinzi executia corecta a exercitiilor si va face ca antrenamentele tale sa fie distractive si amuzante, dar eficiente in acelasi timp.
Lucrand dupa un progam bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune si nu vei ramane la acelasi punct.

personal trainer

Cardio Tone

Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului.  Are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie, menite sa relaxeze toate grupele musculare.
Este o clasa eficienta din punct de vedere al arderii grasimilor, al cresterii rezistentei la efort, iar prin complexitatea ei poate deveni foarte vesela si distractiva.
Partea de tonifiere cuprinde exercitii diverse impartite pe fiecare grupa musculara, fiind progresive ca intensitate si adaptate in functie de participantii la clasa.
La aceasta clasa poate participa oricine indiferent de nivelul de pregatire fizica.

cardio tone

Zumba

ZUMBA este o metodă distractivă, perfectă pentru a arde calorii şi a vă tonifia întregul corp. Este o clasă cardio de aerobic, unde se lucrează foarte intens, arzându-se foarte multe calorii. ZUMBA combină exerciţiile cardio cu exerciţii de tonifiere şi definire a musculaturii. Se desfasoara pe ritmuri de dansuri latino şi internaţionale creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi energetic. Imbinand intr-un mod distractiv dansul cu aerobicul, zumba este o metodă foarte bună de a te destinde şi de a obţine beneficii pentru mintea şi corpul tău.
La o singură şedinţa de ZUMBA poţi să arzi şi până la 1000 de calorii.

zumba

Pilates

Pilates este o metodă de  dezvoltarea armonioasă a corpului, corectarea posturilor greșite, recuperarea vitalității fizice, stimularea și înălțarea spiritului.

Exercițiile, deși sunt solicitante, nu sunt nici violente și nici traumatizante pentru corp. Astfel, Cursurile de pilates se adresează tuturor, sportivi sau nu pot practica pilates, deoarece această metodă este progresivă (dacă aveți îndoieli, nu ezitați să cereți părerea unui medic). Exercițiile pot fi adaptate în funcție de nivel, de nevoile fiecărei persoane și de eventualele patologii.

Pilates este o disciplină blândă, ce poate fi practicată fără moderație. Ca orice activitate fizică, ea trebuie să fie practicată săptămânal pe toată perioada anului pentru a fi eficientă. Staful nostru: participați la 2 – 3 ședințe de pilates pe săptămână, în funcție de vârstă și de obiectivul tău.

pilates

Yoga

Yoga – uniunea dintre corp, minte şi spirit ,este un mod de viaţă. Acesta trebuie să fie îmbibat la toate nivelurile de existenţa umană pentru ca omenire să găsească atât bucurie spirituală cât şi materială. Yoga are multe forme şi fiecare formă are un rol particular de jucat în diferitele aspecte al vieţii: relaţii, familie, carieră, sănătate şi mediu.

Oricine poate face Yoga..

yoga

Kempo

Sportul desemnat de specialiști ca fiind unul dintre cele mai complexe sporturi de lupta extraordinar de atractiv Metodele specifice de antrenament te motiveaza foarte tare pregatindu-te atât fizic cât și psihic iar încrederea și ambiția de a rezista ritmului de antrenament vin de la sine. Este uimitor să simți cum în urma efortului deosebit de intens din sala de Kempo, elimini stările de furie cu care ne încarcăm Frumusetea Kempo-ului consta tocmai in multitudinea de tehnici si tactici de lupta existente, precum si a gasirii altora noi. Un maestru in KEMPO nu este neaparat acela care ii poate invinge pe altii, ci acela care incearca sa faca totul pentru propria-i perfectionare a sa si a elevilor sai. Datorita mentalitatii de deschidere permanenta la tot ceea ce este nou, KEMPO creaza practicantilor sai un spirit creaativ si liber dezvoltand o discilpina bazata pe  un set de reguli.

nicusor constantin

Gimnastica copii

Gimnastica aerobica – gimnastica realizată pe baza acompaniamentului muzical,valorifică in activitatea de întreținere,structuri gimnice(preluate din ramurile gimnasticii de baza sau de performanța) in scopuri mulți obiectiv dar cu accent pe modelarea-prelucrarea corporală. Este o ramura a gimnasticii de performanța.

Acro dance: Dans acrobatic este un stil de dans care combină tehnica dansului clasic cu elemente acrobatice de precizie. Este definit prin caracterul său atletic, coregrafia sa unică, care îmbină perfect dansul și acrobația.

gimnastica copii

Cursuri de dans pentru copii

Prin înscrierea la o clasă de dans copilul tău va fi integra în cadrul unui grup. Astfel, el va lega prietenii noi, va învăţa să socializeze în cadru grupului şi să interacţioneze cu ceilalţi copii. Dansul presupune memorarea unor pasi  prestabiliţi şi a unor reguli de care copilul tău va tine cont, elemente care îi vor stimula memoria. Cei mici vor retine un ansamblu de mişcări în realizarea unui dans, iar prin repetiţii continue, memoria le este stimulată.