• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

YOGA

YOGA

Yoga – echilibrul dintre miscare si rezistenta. Este un cuvant sanscrit, care inseamna  unire, contopire. Yoga este o stiinta straveche, care urmareste sa aduca echilibru intre corp, minte si spirit. Calatoria in yoga cauta sa perfectioneze aspecte fizice, mentale si emotionale ale sanatatii, pentru a aduce auto dezvoltare si constientizare de sine.

CLASELE DE YOGA

La Fitness Zone clasele de YOGA, sunt organizate de Luminita Cioltei.

Yoga integreaza si echilibreaza toate sistemele corpului, pastrand astfel corpul in forma ideala, intinde si intareste coloana vertebrala si muschii, maseaza organele vitale.

yoga

Yoga este o forma naturala de elibera stresul cotidian.

Hatha Yoga este forma moderna de parctica yoga. Aceasta pune accent pe trup prin practicarea asanelor (pozitii) si a pranayamei (respiratie).

SCURT ISTORIC

Yoga (Devanagari: योग) este una din cele 6 școli traditionale (astika) ale hinduismului, bazată pe meditație ca o cale spre auto-cunoaștere si eliberare.

În afara Indiei, Yoga a început să fie asociată în primul rând cu practicarea așa-numitelor asana (poziții) incluse in Hatha Yoga. (Wikipedia)

Scopurile yoga sunt exprimate în mod diferit de către diferite tradiții. Pentru o persoană normală, încă departe de iluminare, yoga poate fi o cale de autocontrol si creștere spirituala sau de cultivare a compasiunii și a introspecției.