• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

KEMPO – forta si educatie

"Kempo inseamna „calea pumnului", iar sportul in sine presupune punerea in aplicare a unor tehnici de auto-aparare."

KEMPO

Kempo, sportul desemnat ca fiind unul dintre cele mai complexe sporturi de lupta, a devenit extrem de indragit in randul tinerilor din Romania. Dincolo de spectacolul loviturilor si al tehnicilor folosite, Kempo inseamna educatie.

In traducere, kempo inseamna „calea pumnului”, iar sportul in sine presupune punerea in aplicare a unor tehnici de auto-aparare. Antrenamentele constau in lovituri cu mainile si cu picioarele, lovituri cu coatele si cu genunchii, secerari, aruncari si proiectari, lupta la sol cu lovituri, fixari si imobilizari, torsionari si strangulari.

 

 

STILURI SI ANTRENAMENT

In timpul antrenamentului se utilizeaza cele mai eficiente si variate metode, procedee si mijloace de instruire existente in acest sport. Este o clasa plina de energie, spontaneitate si dinamism.

 

kempo

 

Kempo are mai multe stiluri, in functie de scoala si zona in care se practica:

Kosho Shorei Ryu – numit si stilul „Batranului Pin” de la locul unde a fost fondat acest stil de Kenpo japonez de catre calugări in urma cu aproximativ 750 de ani.

Chinese Kara – un stil dezvoltat pe insulele Hawaii de catre maestrul William Chow

American Kenpo Karate (Ed Parker Kenpo) – un stil dezvoltat de Edmund Kealoha Parker. O combinatie de tehnici vechi si noi din diferite culturi, care are ca scop autoapararea „pe strada”.

SCURT ISTORIC

S-a dezvoltat la mijlocul secolului XX printre altele din arta de lupta a călugărilor chinezi Shaolin. In tara de origine denumirea sportului de contact se pronunță „Quan-Fa” sau „Chuan-Fa”, in timp ce in Japonia se pronunta „Ken-Po” sau „Kem-Po”. In anii 1930, in Japonia termenul de Kempō a fost inlocuit cu „Karate”, pentru a ascunde originea chinezeasca. (Wikipedia)

 

La Fitness Zone, clasele sunt conduse Nicușor Constantin, instructorul nostru ce dinamizează fiecare ora in parte, cu elemente noi si atractive.

Urmareste programul claselor de kampo cu Nicusor.

Copyright© 2015 - 2018 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă