• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

KANGOO JUMPS – bucuria de a face miscare

"Fiecare miscare se naste din emotia momentului!"

KANGOO JUMPS

Kangoo Jumps – mișcare, bucurie, relaxare. Este un sport care se poate practica de oricine, indiferent de vârstă.

Exercițiile cu ghetele kangoo jumps ajută la tonifierea musculară și modelarea abdomenului superior, inferior şi lateral. Prin principala mișcare din timpul antrenamentelor grupele musculare primesc impulsuri, moment în care se ard grăsimile.

În timpul orei de kangoo se pot lucra și brațele cu ajutorul greutăților. Atunci când ne axăm pe acest tip de exercițiu lucrăm și restul grupelor musculare. Forma de semicerc a ghetelor ne obligă să stăm în echilibru și să încordăm picioarele, abdomenul și fesierii.

 

KANGOO JUMPS

 Kangoo Jumps

 

La Fitness Zone clasele de Kangoo sunt organizate de Oana Ganea.

 

În urma antrenamentelor se urmărește tonifierea musculaturii corpului. De asemenea elimină majoritatea durerilor de spate. Încurajează păstrarea echilibrului și coordonării în timpul exercițiilor aerobice sau în timpul alergării. Acest lucru stimulează receptorii mecanici, ai coloanei și ai articulațiilor membrelor. Ora se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și plină de entuziasm.

 

„Este foarte important pentru fiecare, ca acest tip de mișcare să îl facă de cel puțin două ori pe săptămână” – Oana Ganea (instructor Fitness Zone).

 

SCURT ISTORIC

Scopul inițial al acestui sport a fost recuperarea leziunilor de la picioare prin folosirea ghetelor speciale.

Conceptul a fost creat în 1990 de antreprenorul elvețian Denis Naville. Pornind de la această bază, s-au dezvoltat o mulțime de programe fitness folosindu-se ghetele Kangoo Jumps. (Wikipedia)

Ca în oricare alt sport, regimul alimentar riguros este foarte important. În funcție de numărul antrenamentelor, de intensitatea lor și de metabolismul tău, trebuie să alegi un regim alimentar corespunzător. Alimentele pe care le consumi trebuie să te ajute să îți menții tonusul muscular, greutatea și neapărat energia de care ai nevoie.

Restul înseamnă ambiție și perseverență. Este important să nu renunți. Să faci acest tip de mișcare constant, pentru binele organismului tău.

Copyright© 2015 - 2018 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă