• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

AEROBIC BODY WORKOUT – mișcare pentru sănătatea ta

"Dacă exercițiile pe care le faci, le faci din plăcere, atunci nu vei resimți oboseala"

AEROBIC CLASIC – BODY WORKOUT

Aerobic – grație și forță. Este un complex de exerciții fizice, care îmbină elemente ritmice cu cele de stretching și forță. Îmbunătățește flexibilitatea, rezistența musculară și cardio-vasculară.

Deși se poate lucra și acasă, de fiecare în parte, cei interesați aleg să practice acest tip de mișcare la sala de fitness. Clasele sunt coordonate de un instructor profesionist. Totul se derulează pe ritmuri muzicale având diferite etape de intensitate. Instructorul de aerobic stabilește programul participanților în funcție de nivelul lor de fitness.

 

CLASELE DE AEROBIC

aerobic

La Fitness Zone clasele de aerobic BODY WORKOUT, sunt organizate de Vera Lungu.

În urma antrenamentelor se urmărește oxigenarea optimă a organismului, astfel încât să o poată transforma în energie. În timpul acestor exerciții se pune accentul pe activitatea intensă a mușchilor de la picioare, mâini sau coapse, care determină, în același timp, un efort crescut din partea inimii și a plămânilor.

Este foarte important ca exercițiile să se desfășoare într-o atmosferă plăcută.

Împreună cu o alimentație sănătoasă, exercițiile fizice sunt cheia reușitei oricărei diete de slăbire sănătoasă, care nu privează organismul de energie și sănătate.

SCURT ISTORIC

Termenul și metoda exercițiului au fost dezvoltate de Dr. Kenneth Cooper (fiziolog). Acesta, plecând de la o serie de teste care urmăreau măsurarea capacității umane de a utiliza la nivel optim oxigenarea organismului, a publicat în 1968, o serie de programe de exerciții fizice bazate pe mersul pe bicicletă sau pe jos.

Mai târziu, în anul 1982, acest tip de mișcare a câștigat popularitate în întreaga lume, după înregistrarea unor materiale video de către Jane Fonda. (Wikipedia)

Gimnastica aerobică, devenită și disciplină sportivă, poate combina o coregrafie complicată, de gimnastică ritmică și acrobatică cu elemente de aerobic. În cadrul concursurilor, performanța este jurizată după următoarele elemente: puterea dinamică și statică, salturi, echilibru și stabilitate, flexibilitate.

Vera a venit la Fitness Zone cu un nou concept – Aerobic BODY WORKOUT!

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă