• Opening Hours

  Luni - Vineri - 7:00 - 22:30

  Sambata - 8:00 - 18:00

 • 0721.535.636
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

AEROBIC

"Dacă exercițiile pe care le faci, le faci din plăcere, atunci nu vei resimți oboseala"

AEROBIC

Aerobic – gratie si forta. Este un complex de exercitii fizice, care imbina elemente ritmice cu cele de stretching si forta. Imbunatateste flexibilitatea, rezistenta musculara si cardio-vasculara.

Desi se poate lucra si acasa, de fiecare in parte, cei interesati aleg sa practice acest tip de miscare la sala de fitness. Clasele sunt coordonate de un instructor profesionist. Totul se deruleaza pe ritmuri muzicale avand diferite etape de intensitate. Instructorul de aerobic stabileste programul participantilor in functie potentialul acestora din punct de vedere fizic.

 

CLASELE DE AEROBIC

aerobic

In urma antrenamentelor se urmareste oxigenarea optima a organismului, astfel incat sa o poata transforma in energie. In timpul acestor exercitii se pune accent pe activitatea intensa a muschilor de la picioare, mâini sau coapse, care determina in acelasi timp, un efort crescut din partea inimii si a plamanilor.

Este foarte important ca exercitiile sa se desfasoare intr-o atmosfera placuta.

Impreuna cu o alimentatie sanatoasa, exercitiile fizice sunt cheia reusitei oricarei diete de slabire sanatoasa, care nu priveaza organismul de energie si sanatate.

 

SCURT ISTORIC

Termenul si metoda exercitiului au fost dezvoltate de Dr. Kenneth Cooper (fiziolog). Acesta, plecand de la o serie de teste care urmareau masurarea capacitatii umane de a utiliza la nivel optim oxigenarea organismului, a publicat in 1968, o serie de programe de exercitii fizice bazate pe mersul pe bicicleta sau pe jos.

Mai tarziu, in anul 1982, acest tip de miscare a castigat popularitate in intreaga lume, dupa inregistrarea unor materiale video de catre Jane Fonda. (Wikipedia)

Gimnastica aerobica, devenita si disciplina sportiva, poate combina o coregrafie complicata, de gimnastica ritmica si acrobatica cu elemente de aerobic. In cadrul concursurilor, performanta este jurizata dupa urmatoarele elemente: puterea dinamica si statica, salturi, echilibru si stabilitate, flexibilitate.

Copyright© 2015 - 2019 Fitness Zone. Întregul conținut al site-ului este proprietatea Fitness Zone, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră prealabilă este interzisă